hoofdtelefoons kopen

Sharing is caring!

Ben jij op zoek naar de beste hoofdtelefoon van 2019? Dan ben je aan het juiste adres bij AKG, dit merk is de afgelopen jaren explosief gegroeid en toonaangevend geworden in de markt voor elektronica. Meer weten over dit merk? Lees dan snel verder.

AKG is een Oostenrijks merk dat gespecialiseerd is in de productie van microfoons en koptelefoons. Het staat bekend om het leveren van professionele audioapparatuur van hoge kwaliteit. Het was de AKG N60NC Wireless die onze aandacht trok.

beste koptelefoon

AKG Koptelefoons Zijn Op Dit Moment Een Van De Echte Toppers

Met een aantrekkelijke esthetiek, dit zwarte plastic model in kunstleer met een klein zilverkleurig tintje, springt direct in het oog. Het is compact en u kunt direct de grote oorstukjes zien die al uw oren bedekken. Hoewel ze ruimte innemen, zijn ze draaibaar en opvouwbaar, zodat u de headset gemakkelijk kunt opbergen.

  • In termen van ergonomie hebben deze hoofdtelefoons de neiging om druk uit te oefenen op de oren. Na enkele uren gebruik kan dit ongemak of zelfs pijn veroorzaken.
  • Aan de rechterkant bevinden zich de volumeregelaar, afspeel- en aansluitingsknoppen, terwijl aan de linkerkant de micro-USB-poort voor het opladen van de batterij en de 2,5 mm-stekker (deze kan ook worden gebruikt in de bedrade modus).

De Batterijen Van AKG Koptelefoons Zijn Krachtig

Over batterijen gesproken, de autonomie wordt geschat op 15 uur in de Bluetooth-modus en anders enkele dagen. Deze waarden zijn natuurlijk afhankelijk van uw gebruik.

hoofdtelefoons kopen

De Geluidskwaliteit Van AKG Koptelefoons Is Subliem

Deze hoofdtelefoon biedt een goede geluidskwaliteit die u de details laat horen. Het is iets minder uitgebalanceerd dan andere, want de hoge tonen zijn minder goed gedefinieerd maar de bas is perfect hoorbaar. Tot slot blijkt dat de geluidsisolatie zeer effectief is.

  • Uiteindelijk hebben we deze hoofdtelefoons gewaardeerd met hun chique design, want met een redelijk budget is hun aanschaf een garantie voor geluidskwaliteit. Wij raden het aan als u gewend bent aan korte ritten, of u nu met de bus of het vliegtuig reist.