Sharing is caring!

Heb je genoeg ophaal lijnen gehoord? Hou je niet van nachtclubs? Zat er een te veel slechte blind dates door? Kunnen we niet te veel nieuwe data ontmoeten? Gedreven voor tijd? Waarom probeer je niet eens speeddating?

Snelle dating. Schiet op met daten. 3 minuten daten. 8 minuten daten. Coco Swan heeft onderzoek gedaan naar de nieuwste dating mode om de wereld te vegen en geeft u alle speed dating tips om uw kansen op het krijgen van een tik op uw dating kaart te verhogen.

  • Speed dating is gedefinieerd als een georganiseerde methode om potentiĆ«le romantische partners te ontmoeten, waarbij de deelnemers elkaar evalueren in de loop van een enkel evenement door middel van een reeks van korte een-op-een bijeenkomsten. Coco hoorde het elders wel omschreven worden als “stoelendans met mensen als prijzen”.
  • Het concept van speeddating is het geesteskind van Rabbi Yaacov Deyo van Aish Ha Torah, die het zag als een manier voor Joodse singles om elkaar te ontmoeten in grote steden waar ze in de minderheid waren. Het woord “SpeedDating” is eigenlijk een geregistreerd handelsmerk van Aish Ha Torah. “SpeedDating’ is nu een algemene term voor een soortgelijk concept. Andere termen zijn: snelle datering, haastdatering, 3 minuten datering en 8 minuten datering. De eerste speeddating gebeurtenis vond plaats in Beverley Hills in 1998. Na een aflevering in Sex and the City in 2000 is het concept van speeddating echt van start gegaan.

Speed dating is een stuk minder intimiderend

Speed dating is minder intimiderend dan het ontmoeten van vreemden in een bar, en zeker een stuk veiliger. Het wordt gefactureerd als een snelle en leuke manier om een kamer vol in aanmerking komende vreemden te ontmoeten die ook op zoek zijn naar een date. Het is een geweldige manier om nieuwe mensen te ontmoeten en je sociale kring te vergroten.

Speed dating is voor veel mensen een echte oplossing!

Aangezien dating is echt een spel van getallen, speed dating is perfect, zoals u kunt voldoen aan zo veel als 25 toekomstige data op een evenement. Verschillende bedrijven gebruiken uiteraard verschillende nummers, maar de meer populaire sites gebruikten tussen de 8-25 als hun vergadering nummers. Meestal is het evenement dat u zult bijwonen zal hebben mensen in dezelfde leeftijdscategorie als uzelf. Er zijn ook veel niche speed dating evenementen die er catering voor homo speed dating, black speed dating, oudere man jongere vrouw, en diverse religieuze voorkeuren, waaronder Joodse speed dating.