Sharing is caring!

Op de tweede date moet je nog steeds in het podium staan, waar je je date niet echt kent, en je moet ze nog steeds leren kennen. Dit gezegd hebbende, maar de tweede datum is niet de tijd voor nachtelijke discussies, dus houd de data kort, een maximum van 4 uur is de algemene vuistregel. Je wilt niet dat je Date to think, ze worden tegen hun wil vastgehouden!

  • Je moet het positief houden, dus praat niet over je ex-partners. Niet klagen en zeggen dat niemand je leuk vindt. Bespreek ook niet over seks, vrouwen vinden dit een volledige uitschakeling.

Je eerste date kan enorm leuk zijn, maar je bent er nog niet!

Soms is de eerste date misschien verschrikkelijk, maar je wilt ze nog een kans geven. Mensen kunnen erg opgewonden raken over First Dates, wat wel van invloed is op hen. Als de tweede date nog steeds gespannen is, geef dan nu gewoon op en geef ze geen kans meer. De tweede date is de laatste kans, en een andere date kan rampzalig zijn.

  • Haast je niet direct in fysiek contact en beperk je tot het vasthouden van je handen en het speels duwen. Sla niet direct over om te zoenen op de tweede date, misschien is dit meer een soort derde date. Als je je in de dingen haast, zul je overkomen als onoprecht.
  • U zou uw Datum moeten complimenteren, en over spreken, waar u uw verhouding ziet gaan tijdens uw verhouding, zodat moet u niet tot het eind van de Datum wachten om dit te bespreken. Je date zal graag complimenten horen.

Blijf doen wat je deed op de allereerste date!

Je moet blijven doen wat je deed op de eerste Date. Als u de deuren open hield, of de stoel voor uw date uittrok om op uw eerste date te gaan zitten, dan moet u dat zeker blijven doen op de tweede date. Als je er gewoon mee stopt, dan zullen ze denken, dat het allemaal maar een daad was, en het zal niet zo indrukwekkend zijn.

  • Je moet je iets meer openstellen dan op je eerste date. Waarom niet een paar gĂȘnante verhalen bedenken om je date te vertellen, en deze zullen je date veel dichter bij je brengen, omdat ze alles over je willen weten, en als het grappige interessante verhalen zijn, dan is dat nog beter! Mensen zoals anderen die zichzelf kunnen uitlachen.

Probeer open vragen te stellen als je op tweede date gaat

Probeer je open te stellen op je tweede date, en iedereen zal een beetje nerveus zijn op hun eerste date, wat volkomen begrijpelijk is. Maak grapjes over jezelf om te laten zien dat je een goede Sport bent, en vind het niet erg om te lachen om jezelf.

  • Vermijd te praten over gevoelige onderwerpen zoals religie en politiek, je weet misschien niet precies wat je Date over deze onderwerpen denkt, en je wilt ze niet op de verkeerde manier insmeren! Het is het beste om over deze dingen te praten in andere data, de tweede date is niet het juiste moment, het zou alleen maar tot ongemak leiden.